DJI Osmo+ (Black)

DJI Osmo (Black) Nagyobb nézet

181 000 Ft‎
(27% ÁFA-t tartalmaz)

Raktáron
12 Hónap Gyártói Garancia
Olcsopercdij.hu kupon
Korlátlan beszélgetés, SMS hűség nélkül akár 6.990Ft-ért

További infó

MOZGÁS ZOOM-MAL 

. . Közelebbi nézet 

Kerüljön közelebb a fényképezés tárgyaihoz mint eddig valaha a DJI Osmo+-szal, a DJI első kézi gimbaljával, ami beépített zoom-kamerával rendelkezik. A 7-szeres zoom, ami 3,5-szörös optikai és 2-szeres digitális veszteségmentes* zoom-ból áll, 22 mm-től 77-mm-ig terjedő gyújtótávolságot nyújt anélkül, hogy feláldozná a HD minőséget. Ez minden eddiginél több irányítást ad a kezébe a kompozíciója fölött. 


*A digitális veszteségmentes zoom csak 1080p mellett érhető el 

. . Mozgó timelapse 

Az Osmo+ könnyebben segít rögzíteni az idő múlását, mint eddig valaha, csak jelölje meg, hol akarja elkezdeni a kamera mozgását, hol végződjön, majd nyomjon egy "Start"-ot lenyűgöző mozgó timelapse felvétel készítéséhez további különleges berendezés nélkül. 

. Fejlett stabilizálás 
Az Osmo+ azzal a fejlett stabilizációs technológiával készül, mint amilyen az Osmo-ban mutatkozott be, hogy egyenesen tartsa a kamerát, akárhogy is mozgatja, akár élő közvetítést nyújt, akár az első filmjét forgatja, és a remek stabilitásra lett optimalizálva állóképek készítéséhez. 


. Mozgó szelfik 
A mindössze fél méteres minimális fókusztávolság azt jelenti, hogy ön tökéletesen fókuszban van amikor akciószelfit készít. Csak érintse meg 3-szor a kioldógombot a szelfi-módba lépéshez, és kezdje el a fényképezést. 

. Részletes panoráma 
Készítsen nagy, részletes tájképeket, amelyeket majd be akar keretezni, mindössze az okostelefonját, és az Osmo+-t használva. A panorámafunkciója automatikusan rögzít és állít össze 9 különálló képet, egyetlen látványos fotó készítéséhez. 


. Hosszú expozíció 
Készítsen hosszú záridejű felvételeket abszolút tisztasággal és élességgel még állvány nélkül is. Az Osmo+ stabilizációs rendszere teljesen szilárdan tartja a kamerát, így szabad kézzel készíthet hosszú expozíciójú felvételeket. 

. Erőteljes kamera 
Készítsen éles 4K/30fps videót és 1080p/100fps lassított felvételt javított minőségű hangzásrögzítéssel a mellékelt FlexiMic-kel, vagy rögzítsen 12 megapixeles állóképeket Adobe DNG RAW-ban a még több szerkesztési szabadságért. 

. Szerelje fel 
Az Osmo+ számos rögzítőt és kiegészítőt támogat, hogy ön szinte bármilyen helyzetben használhassa. Egy állvány lehetővé teszi, hogy rögzítse az Osmo+-t a további stabilitásért, vagy a távoli vezérlésért. A kerékpáros rögzítővel elviheti egy körre az Osmo+-t, és egy hosszabbítórúd számos új szögből történő fényképezést tesz lehetővé. 

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A megjelenített kép csak illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Shipping