Garmin VivoFit 3 (Black)

Garmin Forerunner 35 (Black) Nagyobb nézet

17 000 Ft‎
(27% ÁFA-t tartalmaz)

Raktáron
Minden gyári tartozék
1+1 év Bolti Garancia
Kártyafüggetlen
Magyar nyelvű menü
1-2 munkanap
Esetleges készlethiány előfordulhat
Olcsopercdij.hu kupon
Korlátlan beszélgetés, SMS hűség nélkül akár 6.990Ft-ért

További infó

- Akár 1 éves akkumulátoros üzemidő
- Mutatja a lépéseket, elégetett kalóriát, távolságot, aktív perceket, az időt a háttérvilágításos kijelzőn, naplózza alvását
- Move IQ mozgásérzékelés, mely automatikusan rögzíti a napi tevékenységeit, melyet később elemezhet a Garmin Connect™ felületen
- Hanggal és mozgásjelző csíkkal jelzi, hogy aktív maradjon
- Automatikusan szinkronizál a Garmin Connect oldalra, ahol elmentheti, áttekintheti és megoszthatja tevékenységeit

Tudja, hogyan mozog

A Garmin Move IQ™ mozgásérzékeléssel a vívofit 3 tevékenységkövető³ felismeri a különböző tevékenységeket, például a sétát, futást, kerékpározást vagy úszást. Nincs szükség az óra kikapcsolására vagy más üzemmódba váltásra, a vívofit 3 felismeri a mozgás jellegét és annak megfelelően rögzíti az eseményt a Garmin Connect™ felületén. A Garmin Connect akár telefonon vagy számítógépen keresztül is elérhető, ahol elemezheti tevékenységeit vagy virtuális versenyekben mérkőzhet meg másokkal.

Mutatja az időt és azt is, ha “Ideje mozogni”

Az az ideális, ha valaki egész nap mozog, de tudjuk, hogy nem ez a helyzet. Szerencsére a vívofit 3 figyeli minden mozgását, beleértve a tétlenséget is. Lehet, hogy Ön megfeledkezik erről, de a vívofit 3 figyelme nem lankad. Egy visszafogott hanggal és piros csíkkal jelzi a kijelzőn, ha 1 órán át tétlen volt, ezt követően 15 percenként növekszik ez a vonal egészen addig, míg nem sétál pár percet, mely lenullázza ezt az értesítést.

Egész héten, egész nap hordható

A vívofit 3 éjjal-nappal követi aktivitását, köszönhetően az akár 1 éven át tartó elemes üzemidőnek. Automatikusan figyeli alvását, valamint vízhatlan, így fürdéskor vagy uszodában is viselheti. A külön vásárolható pántoknak köszönhetően számos szín és forma közül választhat és személyre szabhatja megjelenését.

Teljesítse az összes célját

A vívofit 3 felméri az aktuális aktivitásszintjét, majd minden nap újabb elérendő célokat tűz ki. Ahogy eléri a mérföldköveket, a vívofit 3 tovább finomítja a célt a következő napra, folyamatosan terelve egy egészségesebb életvitel felé. Olyan egészségügyi szervezetek által megszabott szabályok szerint számítja ki az újabb célokat, mint például a World Health Organisation.

Insights a Garmin Connect felületről

Napja során a vívofit 3 automatikusan szinkronizál² a Garmin Connect felülettel, mely ingyenesen elérhető és speciális javaslatokat tesz, hogy könnyebben felülmúlhassa az előző napi eredményeit. Ezek lehetnek például tippek, hogy többet mozogjon a napi cél elérése érdekében vagy értesítések, ha elérte már valamelyik mérföldkövet. Ezen felül az egészséges életvitellel kapcsolatban is javaslatokat ad.

Specifikáció

  • Kijelző : Igen
  • Képernyő átló: 1"
  • Hívás/SMS értesítő : Nem
  • Sport/Fitnesz : Igen
  • Óra : Igen
  • GPS: Nem
  • Szívritmus figyelés : Nem
  • Villogás : Nem
  • Szín : Fekete
  • Súly : 45 g
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A megjelenített kép csak illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Shipping