Denon Envaya mini DSB-100 (Blue)

Harman Kardon Onyx Mini (Black) Nagyobb nézet

30 000 Ft‎
(27% ÁFA-t tartalmaz)

Raktáron
Minden gyári tartozék
12 Hónap Gyártói Garancia
Kártyafüggetlen
Magyar nyelvű menü
1-2 munkanap
Esetleges készlethiány előfordulhat
Olcsopercdij.hu kupon
Korlátlan beszélgetés, SMS hűség nélkül akár 6.990Ft-ért

További infó

Az új, szembetűnően stílusos Envaya Mini a sokat dicsért nagyobb testvére sikerére alapozik. Ugyanazt a nagyra becsült Denon hangminőséget ajánlja, de ez esetben még kisebb, bájosabb, színteljesebb és vízálló formában. 

A tökéletes utazótárs akár 10 órán át képes lejátszani és egy zajszűrő kihangosítóval rendelkezik, így soha nem kell már választania a zenehallgatás vagy beszélgetés között. Az eredeti Envaya formatervezési nyelvét tökéletesen sikerült az új formára lefordítani, amelyet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhetünk. 

A strapabíró és hordozható Envaya Mini is a Denon megbízható gyártási minőségét képviseli - az erős, kíváló minőségű anyagok használatával egy olyan készüléket hoztunk létre, amely kiállja az idő próbáját. Ezen kívül az Envaya Mini vízálló és egy stílusos hordozó táska is jár hozzá, így a kis méretű erőteljes hangsugárzó mindenhol megállja a helyét! 

A hangminőség minden Denon termék esetében az élvonalban van, így a Denon vásárlók ha befektetnek egy Denon termékbe, akkor egy bizonyos minőséget követelnek már 100 éves Hi-Fi tapasztalattal rendelkező cégünktől. Az Envaya Mini tökéletesen megfelel ennek a színvonalnak. A MaxxAudio(R) technológiájának a beépítése és a kettős túlméretezett hangsugárzó lehetővé teszi ennek a független miniatűrnek, hogy túlteljesítse önmagát. A digitális hangfeldolgozó technológiák lenyűgöző színteret hoznak létre - a digitális magas hang feldolgozás és a kiterjesztett 3D audió kép átfogó, széles és szabályozott hangzást eredményez. 

Nagytestvére nyomait követve az Envaya Mini hihetetlenül jól csatlakoztatható. Az aptX Bluetooth technológia bármilyen kompatibilis okoskészülékről lehetővé teszi a CD minőségű lejátszást . Az NFC párosítás annyit jelent, hogy a csatlakozás olyan egyszerű lesz, akár egyetlen érintés - automatikusan párosíthatunk az Envaya Minivel bármilyen Bluetooth audió készüléket, amelyen be van kapcsolva az NFC - semmi gombnyomás, semmi várakozás a készüléke felismerésére, csak az azonnali magas minőségű lejátszás. 
A zene lejátszásán kívül ez a tökéletes hordozható rendszer azok számára, akik okoskészülékeiken szeretnének játszani vagy videót nézni. A hihetetlenül alacsony latenciának köszönhetően - mindössze 32 millimásodperc - nem lesz problémája a szinkronnal alap Bluetooth lejátszás közben. 

CD minőségű lejátszás 

A Bluetooth(R) aptX(R) alacsony latenciájú audió lejátszásnak köszönhetően az Envaya Mini tökéletes zenehallgatáshoz, filmnézéshez, TV-hez videóhoz vagy játszáshoz. Az aptX(R) egy jobb minőségű Bluetooth lejátszó formátum, amely CD minőségű lejátszást biztosít - mintha audió kábellel csatlakozna hangsugárzójához. 

Egyszerű vezeték nélküli lejátszás 

Az NFC párosítás lehetővé teszi a felhasználónak, hogy gombnyomás nélkül egy érintés segítségével automatikusan párosítson bármilyen NFC Bluetooth audió készüléket. A többpontos funkció akár három készülék egyidejű párosítását teszi lehetővé az Envaya Minivel, így megoszthatja a zenét barátaival is; a hangsugárzó egyidőben egy audió adatfolyamot játszik, de egy másikra vált, ha a jelenlegi felhasználó szünetelteti saját zenéjét. 

Rendkívüli hangzás 

A rendkívüli hangminőséget a fejlett MaxxAudio(R) technológia beépítésének segítségével fejlesztettük tovább, amely stúdió minőségű hangfeldolgozás, melynek megalkotója a Technikai GRAMMY Díjat(R) elnyerő Waves, a világ egyik vezető DSP fejlesztője a professzionális audió iparban. 

A megszólaltatott hang a kettős ,,túlméretezett" hangsugárzónak és egy nagy passzív basszus radiátornak köszönhetően - amely tökéletesen illik a készülék kompakt tervezéséhez - túltesz mindenen, amit a szokványos kompakt hangsugárzó rendszerek nyújtanak. A teljesítményt finoman hangoltuk fejlett, beépített és jegyvédett technológiák segítségével, amelyek ,,intelligensen" biztosítják a lehető legjobb hangteljesítményt bármilyen csatlakoztatott forrásból: 

A digitális magas hang feldolgozás kiegészíti és kiterjeszti a magas frekvenciatartomány részleteit és tisztaságát, minek eredménye a digitális zenefájlok, YouTube videók és videójáték hangok lélegzetelállítóan tiszta lejátszása lesz. 
A szélesített 3D audió kép tágas zenét, film és videójáték hangzást biztosít, teljességében ellentmondva ezzel a hordozható hangsugárzó méreteinek. 

Tulajdonságok: 

  • Kettős 40mm-es szélessávú hangsugárzó, valamint 40 x 83mm-es passzív radiátor: ezek nagyszerű hangzást és ütős basszust biztosítanak
  • NFC párosítás: hihetetlenül gyors és könnyű párosítás (gombnyomások nélkül)
  • Hangszűrővel ellátott beépített mikrofon: a kihangosító funkció részére
  • Függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A megjelenített kép csak illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Shipping