Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat


Egyre közkedveltebb a Microsoft Edge, de valóban ennyire jó?2020. November 30., Monday

Egyre közkedveltebb a Microsoft Edge, de valóban ennyire jó?

A már több platformon megjelent Edge böngésző napról napra népszerűbbé válik. Mindenkinek van kedvenc böngészője, mind a tökéletességre törekszik, de sajnos megesik, hogy belebotlunk valamilyen hibába némelyiknél és ez alól most az Edge sem kivétel.

Egyre sűrűbben találkozunk az Edge olyan kiegészítőivel, amik hamis másolatok és ez által használva őket veszélyes weboldalakra irányíthatják a felhasználókat.

Talán azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a felhasználók kimagasló része a Chrome böngészőt tartja az első helyen, de az sem meglepő, hogy a második helyre a Microsoft Edge léphetett, mivel tényleg sok fejlesztői munka van itt is a háttérben. Persze még nem érhet a Chrome közelébe, de jó úton halad. Ez a hírnév és az hogy egyre több felhasználó használja az Edge-t, annak is köszönhető, hogy ebben a böngészőben is rengeteg bővítmény érhető el. Sajnos a nem megfelelő kiegészítő és a kibertér rosszindulatú figyelői sodorhatják a felhasználókat veszélyes irányba.

Elég akár egy rossz bővítmény vagy kiegészítő letöltése és a hackerek nyitott ajtót kapnak személyes adatainkhoz. Sajnos ezek a “támadások” még sűrűbben megeshetnek abban az esetben, ha a kiegészítő egy híres márka nevét használja.

A gyanús kiegészítőket állítólag eltávolították már a böngészőből, de nem tudni mikor bukkanhat fel egy újabb veszélyes bővítmény. Annak ellenére, hogy az Edge egyre magasabbra kerül a kedveltségi listán, a Microsoft úgy tűnik meglehetősen keveset foglalkozik ezzel a problémával.

Képek: Microsoft

The post Egyre közkedveltebb a Microsoft Edge, de valóban ennyire jó? appeared first on GSMring.Forrás: gsmring.hu
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése