Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat


Elég szokatlan dizájnnal jön az Oppo Find X3 Pro2021. January 13., Wednesday

Elég szokatlan dizájnnal jön az Oppo Find X3 Pro

Úgy tűnik 2021 az egyedi kameraszigetekről fog szólni, holnap érkeznek a Galaxy S21 mobilok amiknél ez a dizájnelem “beépül” a keretbe, de többi gyártónál is láthatunk majd érdekes megoldásokat. Hamarosan érkezik az Oppo Find X3 Pro is, aminek a külsője szintén elég szokatlan lesz. 

A Find X3 Pro-nál a kamerasziget elég furcsa látványt kelt, mivel szó szerint kipúposodik a hátlapból. Összesen négy szenzor és egy LED vaku áll majd rendelkezésünkre, köztük állítólag egy egyedi 25x-es nagyítást kínáló makróobjektív. Ez mellé várható két darab 50 megapixeles a Sony-tól, valamint egy zoom kamera, ami 2x-es vagy 3x-os nagyítást kínál.

Meglepő módon periszkópos zoomkamera nincs, ami elég szokatlan egy csúcsmobilnál. A motorháztető alá gyaníthatóan Snapdragon 888 kerül, tárhely és memóriakiosztás tekintetében pedig több modellre is lehet számítani. Állítólag támogatott lesz a gyorstöltés is, az Oppo-t ismerve valószínűleg magasra teszik a lécet ezen a téren az elődmodell például kábelesen 65W-tal lehetett tölteni.

Az Oppo Find X3 sorozat bemutatójára március végén, április elején kerülhet sor, a készülék első körben Kínában lesz majd elérhető, a globális megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem jött hír.

The post Elég szokatlan dizájnnal jön az Oppo Find X3 Pro appeared first on GSMring.Forrás: gsmring.hu
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése