Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat


Ezzel a dizájnnal jön a Huawei Mate 40 és Mate 40 Pro2020. August 04., Tuesday

Ezzel a dizájnnal jön a Huawei Mate 40 és Mate 40 Pro

Elég megbízható forrásból kerültek elő CAD vázlatok az ősszel érkező Huawei csúcsmobilokról. A Mate 40 és Mate 40 Pro hátlapja nagyon hasonlít az előző generációéra, elől viszont végleg búcsút intett a szenzorszigetnek a Huawei. 

Amit elsőre valószínűleg mindenki kiszúrt az a méretes kamerasziget, a kör alakú kialakítás változatlan, de a szenzorok számához képest indokolatlanul nagy lett ez a dizájnelem. Érdekes módon viszont a LED vaku már nem fért el rajta. A másik oldalon két szelfikamera dolgozik majd a bal felső sarokban, a fő modul mellé gyaníthatóan egy mélységszenzort is kapunk, de nincs kizárva, hogy az arcazonosításhoz szükséges érzékelőket is ide pakolja a Huawei.

Meglehetősen keveset tudunk a két készülékről, a képekből leszűrhető, hogy a Mate 40 hagyományos lapos kijelzővel fog érkezni és az eszköz hátlapjára is csak három kamera került. A Pro variáns méretben valamivel nagyobb lehet a standard modellnél, kijelző két oldalt ívelt és a periszkópos teleobjektív sem hiányzik a repertoárból.

A specifikációk tekintetében elég sok a homályos részlet, néhány hónapja még azt lehetett hallani, hogy az új Kirin rendszerchipek gyártását nem veszélyeztetik az Egyesült Államok legújabb szankciói.

Az elmúlt hetekben viszont ennek ellentmondó információk érkeztek és felmerült, hogy MediaTek chipset-et kaphatnak a jövőben a Huawei mobilok. A Google szolgáltatások hiánya sajnos sokak számára komoly döntő tényező lesz a Mate 40 mobilok megvásárlásakor. Kínában biztos kapkodni fognak majd értük, Európában viszont egyre rosszabb lesz a helyzet a Huawei számára.

The post Ezzel a dizájnnal jön a Huawei Mate 40 és Mate 40 Pro appeared first on GSMring.Forrás: gsmring.hu
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése