Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat


Hazánkban már minden negyedik eladott Huawei mobilon HMS fut2020. August 12., Wednesday

Hazánkban már minden negyedik eladott Huawei mobilon HMS fut

Több mint 700 millióan használnak már globálisan olyan okostelefont, amely a Huawei saját ökoszisztémájára, a Huawei Mobile Services-re épül. A járványhelyzet végével Magyarországon is felpörgött a HMS-es készülékek értékesítése, az elmúlt hónapokban eladott Huawei készülékek mintegy negyede már ilyen volt.

Gyors ütemben bővül a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery is, amelybe globálisan már 1,6 millió fejlesztő regisztrált és készít új appokat, az alkalmazások száma pedig meghaladta a 81 ezret. Az utóbbi napokban olyan közkedvelt magyar appok kerültek az áruházba, mint a TakarékBank, a Rossmann, a Praktiker vagy a KonzolVilág saját applikációja.A Huawei tavaly óta gőzerővel fejleszti saját mobilszolgáltatási-rendszerét, a HMS-t és annak alkalmazásboltját, a 2018-ban útjára bocsátott AppGallery-t. 2019 első félévéhez képest 62%- kal több HMS felhasználó van Európában, ami ösztönzően hat a fejlesztőkre is. Az áruházból közvetlenül elérhető alkalmazások és ezzel együtt az appok letöltésének száma is dinamikusan bővül világszerte és Magyarországon egyaránt – hiszen már 1,6 millió fejlesztő regisztrált már a HMS-be.

Félmillió magyar AppGallery felhasználó

Magyarországon a korlátozások enyhítését követően felpörgött a HMS-es telefonok értékesítése, az elmúlt hónapokban már minden negyedik Huawei okostelefon az új ökoszisztémával fut. Az AppGallery-t már több mint félmillió honfitársunk használja, ami fontos célközönséget jelent a hazai applikáció fejlesztőknek is. Legutóbb a Rossmann, a Praktiker, a KonzolVilág és a TakarékBank applikációja került fel az alkalmazásboltba. A TOP3 magyar applikációk között megtalálható a Vimage, a Jófogás és az Időkép alkalmazása is, ezek már több százezer, illetve több tízezer AppGallery-s letöltésnél járnak.

Közkedvelt az új applikáció kereső

Az egy hónapja debütált Petal Search is népszerű a magyar felhasználók körében. Több mint hetvenezer keresést indítottak a felületen. A Petal Search egy olyan, a készülék kezdőképernyőjébe telepített kereső, amellyel gombnyomásra megkereshető és letölthető számtalan app, köztük azok is, amelyek még nem érhetők el közvetlenül a vállalat saját app boltjában. A keresett szót beírva a felhasználó előtt megjelenik az app neve, valamint az, hogy honnan szerezheti be, vagy frissítheti az adott alkalmazást.

A gamerek sem maradnak magukra

Hamarosan 33 országban indul el a Huawei GameCenter alkalmazás, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy összehozza a mobil játékközösséget. A GameCentert letöltők egy helyen találják az összes mobiltelefonról elérhető játékot, miközben elsőkézből értesülhetnek az újdonságokról és érhetik el a legnépszerűbb játékokat. A felhasználók egyedi kedvezményekre jogosultak és a játék során plusz előnyökben is részesülnek, például nagyobb értékű ajándékcsomagot kapnak, mint mások.

Elégedett felhasználók

A Huawei folyamatosan gyűjti a visszajelzéseket a felhasználóktól arról, hogy milyen alkalmazásokat látnának legszívesebben az AppGallery kínálatában, valamint rendszeresen frissítik és optimalizálják a keresőmotort a személyre szabott alkalmazás-kínálatért. A belső visszajelzések alapján, amióta a Huawei készülékeken a HMS ökoszisztéma működik, a felhasználók ugyanannyira elégedettek a Huawei termékeikkel, mint korábban.

The post Hazánkban már minden negyedik eladott Huawei mobilon HMS fut appeared first on GSMring.Forrás: gsmring.hu
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése