Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés

Online ügyfélszolgálat


Kihagyhatatlan áron lehet most Windows 10 Pro-t venni2021. February 26., Friday

Kihagyhatatlan áron lehet most Windows 10 Pro-t venni

Love is in the Air szokás mondani vagy mondhatjuk azt is, hogy Spring is in the Air. Sajnos a koronavírus okozta pandémiás helyzet még javában tart, azonban a Godeal24-nél azon dolgozunk, hogy minél jobb tavaszi ajánlattal tudjunk meglepni titeket.

Legyen ez egy extra ajánlat a home officeban dolgozók részére vagy egyszerűan azoknak, akik jelenleg új és hivatalos szoftverrel szeretnék meglepni magukat.

Amennyiben eredeti Office vagy Windows 10 szoftverkulcsot szeretnél beszerezni megfizethető áron, akkor a Godeal24.com-on érdemes szétnézned.

Tavaszi akció keretében most például a Windows 10 Pro-t 2.640 Ft-ért vagy az Office 2016-ot 7390 Ft-ért megkaphatod.

Használd a „GG50” kuponkódot, és 50%-os áron vásárolhatod meg az alábbi termékeket:

Használd a „GG62” kuponkódot, és 62%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg az alábbi termékeket:

További 55% kedvezmény a következő szoftverkulcsokra

Ha nem találtad meg, amit keresel, ezeket az ajánlatokat is érdemes megnézni, akár 55% kedvezményt is kaphatsz, ha használod a „GG55” kuponkódot a vásárlás előtt.

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mail-ben kapod meg, nincs szállítási díj.

Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert meg szeretnéd vásárolni, akkor érdemes azt minél előbb megtenni.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.

The post Kihagyhatatlan áron lehet most Windows 10 Pro-t venni appeared first on GSMring.Forrás: gsmring.hu
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése