Huawei Band 4e (Korall)

Kívánságlistára Összehasonlítás

Huawei Band 4e (Korall)

 • Külső raktáron Külső raktáron
 • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
 • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
 • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
 • Kézbesítés Kézbesítés: 1-3 munkanap

Ár: 10.000 Ft

(nettó: 7.874 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
Színek:
Az árak színenként és méretenként eltérhetnek!
Termékbiztos garancia
 • Termék specifikáció
 • Részletes Termékleírás
Szín: Korall

Napi tevékenység követés és monitorozás

 • A karkötő automatikusan azonosítja a gyaloglás és futás állapotát, és rögzíti a lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és egyéb adatokat. A karkötő olyan adatokat is rögzít, mint például a közepes és nagy intenzitású tevékenységek időtartama.
 • A karkötő támogatja a napi aktivitás követését és figyelését mind csukló, mind láb módban.
 • Csukló módban: Megtekintheti a karkötő napi megfigyelt adatait, vagy szinkronizálhatja az adatokat a Huawei Health alkalmazással.
 • Láb módban: Megtekintheti a telefon napi megfigyelt adatait a Huawei Health alkalmazásban.
Megjegyzés:
 • Le kell töltened és telepíteni a Huawei Health alkalmazást a fitness és alvási adatok megtekintéséhez és szinkronizálásához.

Futó forma megfigyelése

Viseld a karkötőt a cipődön és válts láb módba, hogy elérd a profi futó forma monitorozás szolgáltatást.HUAWEI Band 4e támogatja a következő hét futási forma adat megfigyelését: ütem, lépéshossz, földi érintkezési idő, lábszár mintázat, leszállási ütközés, elfordulási túllépés és lengési szög.Egyéni futás elindításához a Huawei Health alkalmazás használatával: Ellenőrizze, hogy a karkötő csatlakozik-e a Huawei Health alkalmazáshoz. Az egyéni futás elindításához érintse meg az Edzés elemet a Huawei Health alkalmazás kezdőképernyőjén. A valós idejű futó űrlapadatokhoz hozzáférhet a Huawei Health alkalmazásból.Indíts egyéni futást a HUAWEI Band 4e segítségével: Bizonyosodj meg róla, hogy a karkötőt a cipődön viseled, ezután érintsd meg és tartsd lenyomva az érintőgombot ahhoz, hogy elkezd az egyedi futást. Megnézheted az egyedi futás adatait, beleértve a futási formát a karkötődben és a Huawei Health applikációban.

Kosárlabda teljesítmény mérés

Viseld a karkötőt a cipődón és válts láb módra a kosárlabda teljesítmény követéséhez.A HUAWEI Band 4e a következő teljesítmény adatokat képes követni:
 • Alapadatok: elégetett kalória, távolság és lépésszámláló.
 • Kosárlabda specifikus adatok: átlagos és maximális függőleges ugrási magasság, ugrások száma, átlagos levegőben maradási idő, mozgási sebesség (az átlagos sebesség a pályán) és a maximális sprintsebesség (átlag és a maximális sebesség).
 • Pontszámok: összpontszám, mozgó pontszám, sprint pontszám, ugrási pontszám, maximális gyorsulási pontszám és robbanékonysági pontszám.
A kosárlabda teljesítmény mérés indítása a HUAWEI Band 4e-vel: Bizonyosodj meg róla, hogy a karkötőt a cipődön viseled, ezután érintsd meg és tartsd lenyomva az érintőgombot ahhoz, hogy elkezd a kosárlabda teljesítmény mérést. Megtekintheted az edzés adatait a karkötőn vagy a Huawei Health alkalmazásban.

Két eszköz csatlakoztatása

A Huawei Health alkalmazás támogatja a kettős eszközkapcsolatot. A HUAWEI Band 4e és egy másik Huawei hordható eszköz párosítható a telefonnal egyidejűleg. Csatlakoztass két eszközt Huawei Health alkalmazásban, hogy egyszerre gyűjtsön adatokat mindkét hordható eszközről.Például párosíthatja a HUAWEI Band 4e és egy másik, a pulzusmérést támogató hordható eszközt az Egészség app alkalmazásba. A cipőhöz rögzítheti a HUAWEI Band 4e testét és az eszköz átkapcsol láb módba. Viseld a többi eszközt a szokásos módon. Ha az edzést az Egészség alkalmazásból indítod, akkor a pulzus, a futási forma és a kosárlabda edzés adatainak kombinációját gyűjtheted futás vagy kosárlabda játék közben.Megjegyzés:
 • A kettős eszközkapcsolat funkció csak az Android 4.4 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonokon érhető el.
 • Jelenleg ez a szolgáltatás támogatja a HUAWEI Band 4e párosítását a következő modellek bármelyikével kombinálva: HONOR Band 3, HONOR Band 4, HUAWEI Band 2 Pro, HUAWEI TalkBand B5, HUAWEI Band 3 Pro, HONOR Watch S1, HUAWEI WATCH GT , HONOR Watch Dream és HONOR Watch Magic.

Alvás monitorozás

Amikor alszol, a karkötő összegyűjti az alvás adatait, és meghatározza az alvás állapotát, például az elalvás és felébredés idejét, valamint a mély alvást és a könnyű alvást. Ellenőrizheted a részletes alvási adatokat a Huawei Health alkalmazásban.

Okos emlékeztetők

Bejövő hívás értesítésKarkötőd rezegve értesítést küld a bejövő hívásról, és megjeleníti a bejövő hívás ikont. A bejövő hívásokat a karkötőddel is elutasíthatja.ÉrtesítésekTámogatja az üzeneteket az SMS, e-mail, naptár és olyan közösségi alkalmazásokból, mint a WeChat és a QQ.Amikor új üzenetet kapsz a telefonodon, a karkötő rezeg, és megjeleníti az üzenet ikont, hogy emlékeztesse téged.

Kapcsolódás és párosítás

 • Kapcsold be a Bluetooth-t a telefonodon, majd nyisd meg a Huawei Health/Egészség applikációt és lépj be az eszközök listájába.
 • Válaszd ki a HUAWEI Band 4e-t. Majd válaszd ki a nevét a karkötődnek, amelyet a képernyőn mutat az alábbi módon: HUAWEI Band 4e-XXX.
 • A párosítási kérés érzékelésénél a karkötő rezegni fog. Ebben az esetben érintsd meg a karkötő érintőgombját a párosítás megerősítéséhez.

Karkötőd töltése

A karkötőd töltéséhez, távolítsd el az eszköz részt a szíjból. Igazítsd össze a karkötő fém töltő részét a töltő bölcsővel. Az akkumulátor szintjét láthatod az okoskarkötő kijelzőjén.

Váltás a viselési módok között

A HUAWEI Band 4e támogatja a csukló és láb módot is.A következő funkciók támogatottak a csukló módban: napi aktivitás követés és monitorozás, alvás monitorozás, értesítések, bejövő hívás értesítés, emlékeztető és telefon keresése a karkötőd segítségével.A láb módban a következő funkciók támogatottak: napi aktivitás követés és monitorozás, futó forma megfigyelés és kosárlabda teljesítmény követés.Automatikusan: Engedélyezheted a Switch wearing mode-t a Huawei Health applikációban. Amikor a készülék test a cipőfűzőhöz van kötve (úgy, hogy a töltőfejeket a cipő csatján lévő fémrugóhoz igazítod), a karkötő automatikusan láb módba vált. Amikor eltávolítod a cipőfűzőről, automatikusan csukló módba vált.Manuálisan: Nyisd meg a Huawei Health applikációt és állítsd be a viselési módot manuálisra. Csukló módban, érintsd meg a érintőgombot, hogy elérd a képernyőt, ezután érintsd meg és tartsd az érintőgombot lenyomva, hogy láb módba válts. Láb módban érintsd meg az érintőgombot, hogy elérd a képernyőt, ezután érintsd meg és tartsd az érintőgombot lenyomva, hogy csukló módba válts.

Technikai jellemzők:

Készülék típusa: Okoskarkötő
Támogatott operációs rendszerek: Android
Bluetooth verzió: 4.2
Kijelző: PMOLED
Képernyőátló: 1.27 cm (0.5")
Felbontás: 48 x 88 pixel
Mozgásérzékelő: Igen
Funkciók: Lépésszámláló, távolság, elégetett kalóriák, alvásfigyelő, aktivitásmérő
Vízállóság: 5ATM
Akkumulátor üzemidő: Akár 14 nap
Készenléti idő: 504 óra
Akkumulátor kapacitás: 77 mAh
Töltési idő: 2 óra
Szíj anyaga: PET (Újrahasznosított fonál)
Szíj méret: 210 mm x 15 mm
Szélesség: 14.8 mm
Magasság: 40.5 mm
Mélység: 11.2 mm
Tömeg: 13 g
Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!

Kapcsolódó termékajánlatunkGyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat

Hírek, információk

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése