Oculus Rift S (Fekete)

Kívánságlistára

Oculus Rift S (Fekete)

  • Külső raktáron Külső raktáron
  • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
  • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
  • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
  • Kézbesítés Kézbesítés: 2-5 munkanap

Ár: 201.990 Ft

(nettó: 159.047 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
  • Részletes Termékleírás

Oculus Rift S virtuális valóság szemüveg

Az Oculus Rift S a legfejlettebb gamer headset, amely a számítógép erejét használja. A headset jelentősen továbbfejlesztett optikával rendelkezik, biztosítva az élénk és ragyogó színeket. A kifinomult hardver tökéletes összhangban működik az Oculus szoftver innovációival, ennek eredményeként a játék számítógépek széles skáláján  zökkenőmentes lesz.

Top optika

Az új generációs lencsék élesebb képet, ragyogó és élénk színeket hoznak létre. Még az ún screen-door effektust is elnyomják, amelynek során egy finom rács látható a képen.

Ergonomikus kialakítás

Az Oculus Rift S kényelmes fejpánttal rendelkezik, amely bármilyen ütemet képes kezelni. Az ideális helyzet a tárcsa egyszerű beállításával állítható be. A headset szorosan illeszkedik, és a villámgyors reakciók sem fogják zavarba hozni.

Érintésvezérlés

Az újratervezett Oculus Touch vezérlőkkel és a legkorszerűbb kézkövetéssel a játékok irányítása még szórakoztatóbb lesz.

Készen áll számítógéped az Oculus Rift S-re?

A virtuális valóság meglehetősen megterhelő a számítógép hardveres berendezéseivel szemben, ezért fontos, hogy megfeleljen a minimális követelményeknek. Szükséged lesz egy GeForce GTX 1050 Ti vagy Radeon RX 470 grafikus kártyára. Processzorként legalább Core i3-6100 vagy Ryzen 3 1200 szükséges, végül a számítógépen 8 GB RAM szükséges. A lehető legjobb VR-élmény mellett célszerű nem spórolni a grafikuskártyával, és legalább egy GPU-t beszerezni az NVIDIA GeForce RTX sorozatból.

Játékok, alkalmazások és filmek az Oculus Rift S készüléken

Az Oculus Rift S virtuális valóság szemüvegeket gyakran pusztán játékként tekintik. Számos érdekes alkalmazás áll azonban rendelkezésre, például a Google Earth, amely lehetővé teszi, hogy felkeresd a világ bármely pontját. Nemcsak a kreatív felhasználók fogják értékelni a Tilt Brush alkalmazást, amellyel 3D rajzokat, modelleket és egyéb alkotásokat készíthetsz. Különösen érdekesek a különbözőkommunikációsalkalmazások is, ahol az avatáron keresztül a világ minden tájáról érkező emberekkel találkozhatsz.

Az Oculus Rift S csomag legfőbb jellemzői

Az Oculus Rift S headset-en kívül a csomag két Oculus Touch vezérlőt, egy fülhallgató kábelt, két AA elemet és egy video kimenetet is tartalmaz.

Képfrissítési gyakoriság: 80 Hz
Felbontás: 2560 × 1440 px
Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat

Hírek, információk

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése