Philips HUE Iris 10W Clear DIM 71999-60-PH

Kívánságlistára

Philips HUE Iris 10W Clear DIM 71999-60-PH

  • Külső raktáron Külső raktáron
  • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
  • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
  • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
  • Kézbesítés Kézbesítés: 2-5 munkanap

Ár: 22.990 Ft

(nettó: 18.102 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
  • Részletes Termékleírás

Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

Egyszerűen szinkronizálja a lámpákat a meglévő Philips hue bridge-hez. Ezt követően az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, az okoskészülék a bridge-hez csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

Mindig naprakész

A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

Akár 50 izzó és lámpa csatlakoztatása

A meglévő Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje bármely rendelkezésre álló bővítőkészlettel, majd ahhoz adjon hozzá bármilyen kombinációban Philips hue fényforrásokat vagy Philips Friends of hue termékeket. Mostantól egyetlen érintéssel vezérelheti az otthona bármely csatlakoztatott világítótestét.

Hozzon létre világítási beállításokat a kedvenc képe alapján

A kedvenc képe segítségével hozza létre a tökéletes fényeket a különleges alkalmakra. Menjen vissza az időben és élje át újra az akkori pillanatokat a képét feltöltve és a fényeket annak megfelelően beállítva. Minden beállításhoz akár 50 fényt is hozzáadhat, és a visszaemlékezés mindössze egy mozdulat.

Vegye igénybe a fényeket az alvási szokásai követéséhez

Az időzítő funkcióval nem csak az állíthatja be előre, hogy mikor aktiválódjon a Friends of hue termék (amikor este hazaér). A segítségével idővel fokozatosan módosíthat is a világításon. Segítségével a Friends of hue termékét „ébresztő” fénnyé alakíthatja. Állítson be előre fokozatosan növekvő fényitenzitást, hogy lágyan és kíméletesen „jöjjön ki” az alvásból, és ne a hagyományos ébresztőóra hirtelen csipogására vagy csörgésére riadjon fel. Este beállíthatja úgy az időzítőt, hogy fokozatosan kapcsolja le a világításokat, hogy természetes módon aludhasson el.

Élvezze a pillanathoz szinkronizált dinamikus fényhatásokat!

A hue ökoszisztéma teljes mértékben nyitva áll a fejlesztők előtt. Egyre nagyobb számú alkalmazást fejlesztenek a hue-hoz ezen a közösségen belül. Ennek eredményeképpen a fényeket a kedvenc zeneszámára szinkronizálva kreatív és dinamikus fényprogramokat alkothat meg, beindítva a bulit.

Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

Gondoskodjon róla, hogy úgy nézzen ki, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen messze van. Állítson be ütemezett riasztásokat vagy használjon időzítőket, amelyek meghatározott vagy véletlenszerű időközönként fel- és lekapcsolják a világítást. Online hozzáférésen keresztül közvetlenül is vezérelheti az otthona világítását a okoskészülékén telepített alkalmazással. Ha engedélyezi a geofencing funkciót az alkalmazásban, akkor a világítás automatikusan fel- vagy lekapcsolódik, amikor Ön belép a házba vagy elhagyja azt. Kényelem és nyugalom – legyen bárhol.

Szabadon elhelyezhető bárhova, gond nélkül illeszkedik minden belső térbe

A Philips Friends of hue Iris termék célja közvetett hangulatvilágítás létrehozása, amellyel tökéletesen kiemelheti az otthona kedvenc bútorát vagy építészeti részletét. Időtlen és kiemelkedő vonalvezetés, a földre vagy a kedvenc bútorára elhelyezve zökkenőmentesen illeszkedik a belső terekhez. És mivel hálózati aljzatról működő termékről van szó, egyszerűen áthelyezheti bárhová, ahol rendelkezésre áll fali aljzat.

Változtassa környezete hangulatát színes fénnyel

16 millió szín közül választhat, hogy azok megfeleljenek a pillanatnak. Emelje ki az otthona egyes részleteit. Világítson meg egy adott területet egy színnyalábbal. Vagy öltöztesse a falait ragyogó árnyalatokba.

Éppen a kellő mennyiségű fény

Helyezze a Philips Friends of hue Iris készüléket oda, ahol szüksége van rá. A kedvenc helyszínét akár 210 lumen fénykibocsátással is kiemelheti. A teljesítményt lejjebb véve és lágy árnyalatokat is belekeverve a színbe nyugtató fényhatást érhet el az egész helyiségben.Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről
Egyszerűen szinkronizálja a lámpákat a meglévő Philips hue bridge-hez. Ezt követően az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, az okoskészülék a bridge-hez csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

Fényáram: 210 Lumen
Teljesítmény: 10W
Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés
(Hamarosan)

Online ügyfélszolgálat

Hírek, információk

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése