Sony WH-1000XM3 (Ezüst)

Kívánságlistára Összehasonlítás

Sony WH-1000XM3 (Ezüst)

  • Külső raktáron Külső raktáron
  • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
  • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
  • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
  • Kézbesítés Kézbesítés: 3-5 munkanap

Ár: 80.990 Ft

(nettó: 63.772 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
Színek:
Az árak színenként és méretenként eltérhetnek!
  • Termék specifikáció
  • Részletes Termékleírás
Szín: Ezüst

CSAK A ZENE. SEMMI MÁS.

A WH-1000XM3 fejhallgató tovább mélyíti a csöndet kategóriaelső zajszűrési technológiánk további fejlesztései, valamint az intelligens, helyzethez alkalmazkodó zenehallgatási funkció révén.

Tapasztalja meg a csend új fokozatát

Élje át, hogy milyen csak a zenét hallani - ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor. Tapasztalja meg azt is, hogy mennyire intelligens lehet a fejhallgató fejlett zajszűrési technológiával, például az adaptív hangszabályozással, és tapasztalja meg az intelligens funkciók kényelmét is, pl.: "Gyors fülelés" üzemmód, kompatibilitás a hangutasításos segédfunkcióval, érintésvezérlés.

Adja át magát a csendnek

Vonuljon el a város zajától kategóriaelső zajszűréssel . A WH-1000XM3 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbit felülmúl; szorosan illeszkedő fülpárnát és QN1 HD zajszűrő processzort kínál.

Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj

Új QN1 HD zajszűrő processzorunkkal a zajszűrési teljesítmény nagy mértékben javult. A külön zajszűrő processzor alkalmazása garantálja azt is, hogy a zene minőségét soha veti vissza a processzor teljesítménye.

Hatékonyabb zajszűrés

A zajszűrő fejhallgatók többsége képes kiszűrni az utazáskor jelentkező járműzajokat. Ez alól a WH-1000XM3 fejhallgató sem kivétel, ugyanakkor kifejezetten hatékonyan zárja ki a mindennapos zajokat is - például a beszédhangokat és a városi háttérzajt.

Repüléshez tervezett zajcsökkentés

Az egyedi légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást nyújt nagy magasságokban is.

Személyre szabott zajszűrés

Az egyedi Személyes optimalizálás elemzi a fejmérettől, a szemüvegtől és hajzattól is függő hangzásjellemzőket, majd optimalizálja a hangzást.

Vezeték nélküli szabadság, nagyszerű hangzás a csöndben

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó - a vezetékes kapcsolatéval vetekedő - minőségű lejátszása.

A hiteles hangzás

A QN1 HD zajszűrő processzor beépített erősítője a kategóriájában páratlan jel-zaj arányt és alacsony torzítást kínál hordozható eszközökben, és kivételes hangminőséget nyújt. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával - automatikusan alkalmazkodik a helyzethez

Tapasztalja meg, ahogyan az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét - például utazás, séta, várakozás -, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait. A Gyors fülelés üzemmóddal pedig a fejhallgatók levétele nélkül kommunikálhat; egyszerűen takarja le kézzel a tokozást a hangerő csökkentéséhez, és máris beszélgethet.

Viselje egész nap tökéletes kényelemben

Uretánhab anyagú, rendkívül puha, nyomáscsökkentő fülpárnák egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabb fülpárna-érintkezést eredményeznek a stabil illeszkedés érdekében. A kényelmet tovább fokozza az ergonomikus, nagyobb és mélyebb fültérszerkezet. A kisebb súlynak köszönhetően pedig csak a zene élményét tapasztalja meg egész nap.

Okosabb a szokványos fejhallgatóknál

Minden csupán egyetlen érintésnyire. Dupla koppintással fogadhat kihangosításos telefonhívást - de válthat zeneszámot, módosíthatja a hangerőt, illetve hívást is kezdeményezhet a panel megérintésével, illetve pöccintésével. A telefon hangutasításos segédfunkciója is mindössze egyetlen hosszú érintésnyire van.

Legyen felkészültebb a hangutasításos segéddel

Szervezze a napját úgy, hogy utasításokat ad segédjének. Szórakozzon, tartsa a kapcsolatot a barátaival, gyűjtsön információkat, hallgasson zenét, nézze meg az értesítéseket, állítson be emlékeztetőket stb

Kihangosításos hívásindítás dupla koppintással

A beszélgetés szabadon zajlik a könnyen kezelhető kihangosításos hívás során. A telefon maradhat, ahol van - dupla koppintás, és már beszélhet is. Több mikrofonjával a WH-1000XM3 tisztább hangminőséget nyújt a beszélgetőpartner felé.

Érintéses vezérlés

Egy koppintással vagy ujját a panelen elhúzva számot válthat, felhangosíthatja vagy lehalkíthatja az eszközt, illetve hívást indíthat vagy fogadhat.

Akku egész napra, gyorstöltés

A 30 órás akkumulátoros üzemidő hosszú utakra is elegendő. Ráadásul gyorstöltéssel órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapterrel.

Elforgatható, összehajtható szerkezet

A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.

Hordtok kábellel

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

Jellemzők:

Hangszóró átmérő: 40 mm
Frekvencia átvitel: 4 - 40,000 Hz
Impedancia: 14 Ohm
Érzékenység: 105 dB
Hangerőszabályzó: Van
Súly: 255 g
Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés

Online ügyfélszolgálat

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése