Xiaomi Mi Home 360 Security Camera (XMMHSC360)

Kívánságlistára

Xiaomi Mi Home 360 Security Camera (XMMHSC360)

 • Külső raktáron Külső raktáron
 • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
 • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
 • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
 • Kézbesítés Kézbesítés: 3-5 munkanap

Ár: 22.990 Ft

(nettó: 18.102 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
 • Részletes Termékleírás

A Xiaomi Mi Home Security 360°-os biztonsági kamera legfontosabb jellemzői

 • Részletes felvételek 1080p Full HD felbontásban
 • Infravörös éjszakai látás 9 m távolságig
 • AI továbbfejlesztett mozgásérzékelés
 • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú kommunikációhoz
 • H.265 videó kódolás
 • Vezeték nélküli WiFi interfész a táveléréshez
 • Mi Home mobil alkalmazás (iOS, Android)
 • Tápellátás USB kábelen keresztül
 • MicroSD kártya slot (max. 64GB)
 • Lehetőség van a kamerát a mennyezetre telepíteni

A háztartás monitorozása teljes felbontásban

A Xiaomi Mi Home Security okos biztonsági kamera forgó mechanizmusával a korábbi generációhoz képest még jobb képminőséget és kiváló látószöget kínál, ami teljes 360°-os látószöget ad, aminek köszönhetően  tökéletes áttekintést kap a monitorozott területről. Magától értetődik a kamera-mobil applikációs kapcsolat, amely lehetővé teszi a rögzített felvételek távoli elérését és a kamera kényelmes távirányítását.

360°-os panorámás kilátás

A csendes forgó motor kétirányú mozgást tesz lehetővé, ami 360°-os látószöget eredményez vízszintes irányban és 96°-ost függőleges irányban. Tehát a kamera gondoskodik az egész terület lefedéséről így mindig tökéletes áttekintést fog kapni arról, hogy mi történik az otthonában, és ha szükséges, gyorsan beavatkozhat.

Jobb éjszakai látás

A Xiaomi Mi Home Security kamera új Shimmer színes technológiával van felszerelve, amely színes képeket készít még gyenge megvilágításban is, infravörös sugarak használata nélkül. Az F2.1-es fényerősségű feljavított képernyő több fényt bocsát ki, így világosabbá és részletesebbé teszi a képet. Éjszakai felvétel esetén a kamera aktiválja az objektív körüli infravörös érzékelőket, hogy megbízhatóan észlelje a mozgást akár 9 méteres távolságban.

Intelligens mobil alkalmazások

Távoli eléréssel szinte bárhol nyomon követheti intelligens mobil eszközén, hogy mi történik az otthonában. A Mi Home mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felvett videókat 2x / 4x / 16x sebességgel játsszák le, kezeljék a felvételeket, távolról vezérelhessék a kamerát, vagy folytassanak kétirányú kommunikációt az otthon levő családtagokkal.

A H.265 videókódolási technológia 

A modern H.265 videókódolási technológia zökkenőmentesebb és részletesebb videofelvételeket biztosít, miközben a vezeték nélküli hálózati forgalom folyamán sávszélességet takarít meg. Ugyanazzal a pixelszámmal a H.265 kompresszióval tömörített videó mentéséhez 50%-kal kevesebb kapacitás szükséges, mint a korábbi H.264 tömörítésnél. A naplók a MicroSD memóriakártyán tárolhatók, vagy adattitkosítással egy biztonságos cloud tároló is használható.

Kétirányú kommunikáció

A beépített mikrofonnal és hangszóróval távolról is kommunikálhat családtagjaival vagy háziállatával a kamera segítségével. A kommunikáció a Mi Home mobil alkalmazáson keresztül történik, amely biztosítja a hang továbbítását közvetlenül a kamera hangszórójára, és azonnal figyelemmel kísérheti a válaszokat a telefonja kijelzőjén.

Fejlett mozgásérzékelés

A Xiaomi Mi Home Security vezeték nélküli kamera intelligens mozgásérzékelővel van felszerelve. Gyanús tevékenység esetén azonnal értesítést kap egy mobil alkalmazáson keresztül, és a kamera elkezdi a tíz másodperces képek rögzítését, amelyet a behelyezett memóriakártyára tárol is. Tehát láthatja, hogy hívatlan vendégekről, vagy csak egy nyughatatlan kisállatról van-e szó.

Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés

Online ügyfélszolgálat
HU, EN, DE, FR

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
Szavazás x
Oszág boltja +1 Szavazok »