Xiaomi SmartMi Air Purifier

Kívánságlistára Összehasonlítás

Xiaomi SmartMi Air Purifier

  • Külső raktáron Külső raktáron
  • 24 hónap teljeskörű garancia 24 hónap teljeskörű garancia
  • Gyors kiszállítás Szállítási költség : 1490 Ft
  • Minden gyári tartozék Minden gyári tartozék
  • Kézbesítés Kézbesítés: 4-6 munkanap

Ár: 44.990 Ft

(nettó: 35.425 Ft + ÁFA)

- +
Kosárba teszem
  • Termék specifikáció
  • Részletes Termékleírás
Nagy Csomag: Igen
A Smartmi modern légtisztító berendezése képes felmérni a levegő minőségét, majd meg is tisztítja a levegőt. Üde és kristálytiszta levegőt varázsol minden szobába! Minimalista dizájn, magas teljesítmény és elsőosztályú technológia: ez mind a Smartmi Légtisztító!

Miért is van szükségünk légtisztítóra?

Az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (EPA) kutatásai alapján legtöbbünk ideje 90%-át beltéren tölti, ahol a levegő szennyezettsége akár ötszöröse lehet a kinti levegőéhez képest. A tiszta levegő már nem alapértelmezett, még otthonunkban sem! Általánosan egy ember kb 23.000-szer vesz levegőt, mégis 10ből 1 ember az, aki igazán tiszta levegőhöz tud jutni! Úgy gondoljuk hogy a tiszta levegő jár az embereknek, nem pedig luxuscikk!

Egy légtisztító, ami megbízható

AI-irányítású tisztítás Beépített lézeres részecskeszenzort használva az eszköz folyamatosan gyűjti a környezet levegőjét és analizálja, ami alapján beállítja a szűrés intenzitását. Neked csak be kell kapcsolni, hátradőlni és élvezni a friss, tiszta levegőt.
Valós idejű adatok Smartmi vizuálisan is érzékelteti a levegő minőségét. A mutatós OLED képernyő valós időben mutatja a levegő minőségének állapotát és változásait. Ezek mellett mutatja a szálló por és TVOC koncentrációt, a hőfokot, páratartalmat és az aktuális működési módot is. Magas teljesítményű tisztítás a lakás bármely szobájában

Smartmi 400 köbméter levegőt képes óránként szűrni. Bármilyen helyiségben megállja a helyét 50 négyzetméterig! 3-szintes Smartmi szűrő, antibacteriális anyagból A 3-szintes szűrőrendszer dizájnja háromszors védelmet ad. Az elsődleges megszűri a közönséges nagyobb részecskéket, mint a por, állatszőr, rostokat. A H13 true HEPA használ a levegőben található legtöbb részecske ellen 0.3 nanométerig, mint a pollen és a szálló por. Eközben az aktívszenes réteg a füsttel, háztartási szagokkal és a TVOC-val szemben hatásos.

Egy pillantás alatt felismerhető minőség

A szálló por a legfontosabb mérendő és kontrollálandó anyag. Olyan légszennyeződés, ami ötvenszer kisebb mint egy emberi hajszál. Nehéz észrevenni és még nehezebb megszüntetni. Viszont a szálló pornak hosszabb időre kitett szervezet egészségkárosodást szenvedhet. Ez az a pont, amikor a Halo belép a játékba. A Halo egy levegőminőség indikáló, ami színt változtat a szálló por koncentrációnak megfelelően.Intiuitív jelzés érzékelő

A légtisztító rendszerének beállítása olyan egyszerű, mint lélegezni. Tetején található érintőképernyő felismeri a mozdulatokat.
Intelligens hangvezérlés
Smartmi támogatja a Google Asszisztenst és Alexát is. A légtisztító irányítható anélkül is, hogy a közelébe mennél.

Megbízható társ

A Mi alkalmazással a lakásod levegőjének minőségét akkor és onnan irányíthatod, amikor és ahonnan szeretnéd! Az app lehetővé teszi hogy időzítsd, nyomon kövesd és láthasd a működést és a levegőminőséget valós időben. Az alkalmazás akár értesítéseket is küldhet, amennyiben a levegő minősége az ajánlottnál rosszabbra változik. Az okostelefonos alkalmazással bekapcsolhatod a lakáson kívülről is akár az eszközt, hogy otthon a tiszta levegő fogadhasson téged.

Karcsú, modern, minimalista dizájn, diszkrét kiegészítője bármilyen szobának. A 360°-os levegőbefogadó-dizájn miatt a levegőt minden irányba és minden szögben képes vizsgálni, a szobának egy sarka sem marad kitisztítatlan!

Főbb Terméktulajdonságok:

Ionizátor: 400 m3/h
Fokozatok: 3
Ajánlott szobaméret: Max. 48 m2
Súly (bruttó): 6.3 kg
Az itt található információk tájékoztató jellegűek. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!


Gyors kiszállítás

100 % pénzvisszafizetési garancia

Bankkártyás fizetés

Online ügyfélszolgálat
HU, EN, DE, FR

Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése